Strategisch Partnerschap

SOVIC werkt bij de ontwikkeling van concepten en de uitvoering van programma's in veel gevallen samen met een aantal strategische partners.

Andersson Elffers Felix

Andersson Elffers Felix (AEF) is een adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Het bureau ondersteunt overheden, publieke en private organisaties bij strategische vernieuwingen, door middel van hoogwaardig advies, onderzoek en begeleiding bij verandering.  Adviseurs van AEF worden gedreven door maatschappelijke betrokkenheid, kennen de sectoren waarin ze actief zijn en werken met gevoel voor verhoudingen.

Stichting Society Impact

De Stichting Society Impact is een inclusief platform voor samenwerkende partijen, om gezamenlijk maatschappelijke urgente vraagstukken aan te pakken via sociaal ondernemerschap. Dit gebeurt door middel van innovatieve financieringsarrangementen, zoals de Social Impact Bond en de Health Impact Bond, te ontwikkelen voor ondernemers en organisaties in en voor de publieke zaak. Deze ondernemingen en organisaties maken maatschappelijke impact, doen dat op een sociaal rendabele manier en zijn bovendien zelf ook financieel rendabel.

Partners:            fonds21           rabobank           kansfonds

Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar 2017:HVK Logo liggend RGB124353 VL LOGO 2017  37001 EVF Logo CMYK  knltb logo rgb lig  KOMPAN NoPayoff CMYK  LOGO Nieuwspoort 2017 284C4064 Logo MA NL RGB mboRijnland logo kleur RGB    DH NL Rgb Comp   min OCW Logo1RO VJ Logo 2 RGB pos op wit x nl