Solve Consulting overhandigt SOVIC eindrapport ‘Samen Delen’

20 mrt 2018

Studenten van Solve Consulting hebben in opdracht van SOVIC een onderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden voor het delen van goederen, die in het bezit zijn van gemeenten, met maatschappelijke organisaties zoals bijvoorbeeld sportverenigingen. In het onderzoek lag de nadruk op de kansen voor het oprichten van een landelijk platform voor deze activiteit.

Dit onderzoek is onderdeel van de zogenaamde laboratorium-activiteiten van SOVIC. Daarbij wordt gekeken naar de haalbaarheid van innovatieve opties, die kunnen worden ontwikkeld en ingezet bij het aanpakken van sociaal-maatschappelijke vraagstukken. 

Solve Consulting is een in 2007 opgericht adviesbureau van studenten, gericht op het adviseren van sociaal-maatschappelijke ondernemingen en non-profit organisaties. Visie van Solve is dat het verbinden van bedrijven, universiteiten, studenten en non-profitorganisaties bijdraagt aan het realiseren van een betere en krachtige samenleving. Solve heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Op de foto v.l.n.r. Anne Vree, Maud de Bie, Louk Burgers (directeur SOVIC), Marije van der Waal en Moniek Stout.

Partners:            fonds21           rabobank           kansfonds

Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar 2017:HVK Logo liggend RGB124353 VL LOGO 2017  37001 EVF Logo CMYK  knltb logo rgb lig  KOMPAN NoPayoff CMYK  LOGO Nieuwspoort 2017 284C4064 Logo MA NL RGB mboRijnland logo kleur RGB    DH NL Rgb Comp   min OCW Logo1RO VJ Logo 2 RGB pos op wit x nl