Kids Beach Day

20 mrt 2018

Op woensdag 20 september gaan 500 personen een onvergetelijke dag krijgen op het strand van Scheveningen. Samen sporten en plezier maken op één van de mooiste plekjes van Nederland, het Scheveningse strand!

Het doel

Opgroeien in een liefdevolle en evenwichtige omgeving is belangrijk om kinderen optimaal te laten ontwikkelen. De deelnemers van het evenement leven onder de armoedegrens, waardoor een dagje uit vaak niet mogelijk is. Leven onder de armoedegrens in Nederland is meer dan alleen gebrek aan financiële middelen. Om bij te dragen aan de ontwikkeling is het belangrijk om af en toe kind te zijn zonder zorgen. Samen met hun ouders een onvergetelijke middag te hebben, die zij met elkaar beleven. Het evenement richt zich op de vier pijlers inspireren, plezier maken, rolmodellen aanreiken en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de deelnemers. 

Het programma

Het programma is in drie onderdelen onderverdeeld, waarbij de vier pijlers centraal staan. Het evenement wordt feestelijk geopend met een Kick Off met alle deelnemers in het The Hague Beach Stadium. In en rondom het stadion wordt het eerste gedeelte van het programma afgewerkt. Alle deelnemers gaan verschillende sporten beoefenen, waarbij samenwerken en plezier maken centraal staan. Na het sporten worden de deelnemers met het treintje over de boulevard naar het reuzenrad op de Pier gebracht. Na het ritje in de reuzenrad gaan alle deelnemers naar verschillende strandtenten op het Scheveningse strand. Bij elke strandtent wordt samen gekookt en gegeten.

Sovic logo RGB           AAEAAQAAAAAAAAizAAAAJGY5MTk3NzU1LTc3MjEtNGE2Ni04MWQwLTZjZmFiMjUxYWVlZg 1 2             RGB BC57 500px 220x29012016 12 voedselbank 2 300x63     THBS logo 300x189

 

Partners:            fonds21           rabobank           kansfonds

Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar 2017:HVK Logo liggend RGB124353 VL LOGO 2017  37001 EVF Logo CMYK  knltb logo rgb lig  KOMPAN NoPayoff CMYK  LOGO Nieuwspoort 2017 284C4064 Logo MA NL RGB mboRijnland logo kleur RGB    DH NL Rgb Comp   min OCW Logo1RO VJ Logo 2 RGB pos op wit x nl