Producten, diensten en programma's SOVIC

15 dec 2017

Programma's waarbij SOVIC sociale vraagstukken aanpakt met innovatieve concepten en projecten. Dit doen we door te investeren in de kracht van mensen!

 

Programma's

JATIZ (Jongeren Academie Talent in Zich). Talentenscans als uitgangspunt voor ontwikkelprogramma's voor jongeren met complexe problemen.

Sportclub als buurthuis van de Toekomst. Een landelijk erkende interventie gericht op het vergroten van de maatschappelijke rol van de sportaanbieder in de wijk.

Gemeenschapscoalities van de Toekomst. Aanpak sociale vraagstukken in stadswijken.

Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar. Platform voor de verbinding van de formele en informele werelden via sport en discussie.

 

Producten en Diensten

Lokaal advies en verbinden. SOVIC zet haar deskundigheid en ervaring graag in voor hulp en advies aan gemeenten, wijkverenigingen, sport- en culturele verenigingen en andere groepen die sociaal-maatschappelijke initiatieven willen ontplooien

Meetinstrumenten: foto van de wijk. Wetenschappelijk onderbouwde instrumenten. Deze helpen om gefundeerd en samenhangend te werken bij het aanpakken en oplossen van sociaal-maatschappelijke vraagstukken.

Strategisch Advies.

Talentenscans voor particulieren. Bijvoorbeeld voor scholieren als leidraad bij studiekeuze, of voor het bedrijfsleven.

 

Partners:            fonds21           rabobank           kansfonds

Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar 2017:HVK Logo liggend RGB124353 VL LOGO 2017  37001 EVF Logo CMYK  knltb logo rgb lig  KOMPAN NoPayoff CMYK  LOGO Nieuwspoort 2017 284C4064 Logo MA NL RGB mboRijnland logo kleur RGB    DH NL Rgb Comp   min OCW Logo1RO VJ Logo 2 RGB pos op wit x nl